Aniol Vinyoles representarà els joves republicans a la llista d'ERC a Llagostera

La formació independentista decidirà els propers dies quina posició ocuparà

Aniol Vinyoles ha estat escollit com el candidat del Jovent Republicà a Llagostera per formar part de la llista electoral que optarà a l'alcaldia del municipi en les properes eleccions del mes de maig. Vinyoles ha rebut el suport per unanimitat en una assemblea i ara, conjuntament amb el grup d’Esquerra Llagostera, decidiran la posició que ocuparà a la llista per les municipals.

En el seu discurs de presentació, Vinyoles ha assegurat que “és un immens honor representar el Jovent a les llistes d’Esquerra i assumeixo aquest repte amb el màxim compromís amb el poble i amb tota la seva gent”. “El jovent som el present del municipi i del país i, per aquest motiu, volem fer arribar la nostra veu a tot arreu i estar presents a totes les institucions per poder fer polítiques transformadores”, ha afegit.

Vinyoles també ha destacat que “el Jovent Republicà és qui millor representa els joves del poble. Em disposo a treballar colze a colze amb tots els companys i amb l’alcaldable d’Esquerra Republicana a Llagostera, l’Eduard Díaz, per seguir millorant el nostre municipi”.

Aniol Vinyoles va néixer l’any 2002 i és tècnic en producció agropecuària i tècnic superior en processos i qualitats en indústries alimentàries. Actualment treballa en el sector de la llet. L’any 2018 es va implicar amb el projecte d’Esquerra Republicana i actualment ocupa la secretaria de Transició Ecològica de la secció local de Llagostera. Durant tota la seva vida ha estat molt implicat en el teixit associatiu de Llagostera.