Amazon ja ofereix feina per treballar a l'Alt Empordà, aquesta és l'oferta

La multinacional assegura que no cal experiència prèvia

Amazon ja ha publicat les primeres ofertes laborals per a treballar al centre logístic situat al Logis Empordà ubicat a la població altempordanesa d'El Far d'Empordà. El gegant del comerç en línia va anunciar que generaria un total de 1.400 llocs de treball i aquesta setmana ha obert les inscripcions per a totes aquelles persones que busquin feina com a mosso i mossa de magatzem.

L'oferta és per a jornada complerta en torn de dia o torn de nit (rotatius) i la multinacional explica que no és necessari tenir experiència prèvia. El salari és de 1.383,37 euros bruts mensuals (16.600,40 euros bruts anuals). Les tasques a desenvolupar consisteixen en rebre, revisar, ordenar i emmagatzemar tots els productes; recollir, empaquetar i enviar les comandes; utilitzar un escàner i, finalment, gestionar la gamma completa de productes d'Amazon, inclòs l'alcohol i la carn de porc.

Els treballadors disposaran d'un aparcament gratuït on deixar el seu vehicle com també se'ls garanteix begudes calentes gratuïtes, àpats econòmics i diverses zones de descans. Pel que fa a les habilitats que es demanen hi el ser capaç de seguir els estàndards de seguretat; poder-se mantenir dempeus durant molta estona; ser capaç de moure fins a 15 quilos de pes i, finalment, saber escriure, llegir i parlar espanyol.

Tothom qui ho vulgui es pot inscriure a través d'aquest enllaç al web d'Amazon Jobs. Inicialment està previst que l'activitat comenci a partir del proper mes d'abril.