Un detingut a Ripoll que tenia intenció de robar en habitatges del municipi

L'home ha estat identificat i arrestat per la Policia Local

Agents de la Policia Local de Ripoll han procedit avui a la detenció d'un home que tenia pendent un ordre d'arrest relacionat amb diversos robatoris amb força. Els fets han tingut lloc a les 10:25h quan els Mossos d'Esquadra han contactat amb els locals per advertir-los que hi havia un vehicle sospitós voltant pel municipi amb quatre persones al seu interior.

Immediatament la Policia Local ha iniciat una cerca, localitzant el turisme a les 10:40h a l'avinguda Ripollès amb un ocupant al seu interior que, després de ser identificat, ha acabat arrestat i entregat a la comissaria dels Mossos.

Seguidament els agents han continuat amb la recerca dels altres tres sospitosos, que han estat localitzats a l'estació de tren intentant marxar de Ripoll. Tots ells també els han dut a la comissaria dels Mossos per prendre declaració.

Segons han explicat fonts policials, tots quatre s'havien desplaçat fins al municipi per perpetrar robatoris a l'interior de domicilis. El modus operandi consistia en que tres executaven el robatori i el quart els esperava dins el cotxe per després fugir ràpidament.