Un xoc entre quatre vehicles deixa sis ferits a Sant Feliu de Buixalleu

La carretera GI-553 va quedar tallada durant unes hores

Nou accident múltiple a les comarques gironines, aquest cop a la carretera GI-553 dins el terme municipal de Sant Feliu de Buixalleu (Selva) amb un total de quatre vehicles implicats i sis persones ferides segons ha pogut saber El Gerió Digital i han confirmat fonts del Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre va tenir lloc a les 18:45h en el punt quilomètric 1,5 quan, per causes que es desconeixen, els cotxes van xocar un rere l'altre, alguns lateralment, altres frontalment i la resta per encalç. Fins allà s'hi van desplaçar unitats dels Mossos d'Esquadra que es van encarregar de tallar el trànsit i diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat que van donar suport i netejar la calçada.

Per la seva banda el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'hi va traslladar amb cinc ambulàncies i va donar assistència a sis persones, un home i una dona en estat menys greu traslladats a un centre hospitalari, dues dones i un home en estat lleu i un menor en estat lleu que es va traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona. Amb tot, també hi havia cinc persones més que van sortir il·leses, sumant onze implicats en total.

La carretera va quedar tallada durant algunes hores fins que es van poder retirar tots els cotxes sinistrats.