El Sopar de Colles de Sant Feliu de Guíxols enceta el Carnaval 2023

Andreu Fernández va rebre un homenatge per la seva tasca com a col·laborador

Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) va viure dissabte el Sopar de Colles de Carnaval, una festivitat pensada per al retrobament dels diferents grups que participaran en la Rua el proper 17 de febrer. Una festa amb música d'Ernest Codina de RAC105 i amb l'animació de Guillem Estadella.

En la celebració es van presentar les padrines del Carnaval 2023, Montse Cumi, de la colla els Kintus i Judit Peláez colla els Marrecs. També es va homenatjar l'Andreu Fernández, veterà i incansable col·laborador en totes les festivitats de Sant Feliu de Guíxols, i en especial del Carnaval, el qual no s'esperava aquest reconeixement, que va ser portat per absolut secret pels organitzadors.

També van recollir el testimoni com a Carnestoltes 2023 la colla Quatre Gats. Es van presentar al públic amb un original sistema de vídeos imitant un programa de talents, al qual van anomenar Gat Talent.

Passada la festa introductòria del sopar de colles, la celebració es trasllada al Dijous Gras, la Rua de Divendres i la Rua de Diumenge, entre altres celebracions.