Joan Felip (Junts Blanes) proposa recuperar el projecte de perllongació de la C-32

El candidat també ha expressat la voluntat d'estudiar la construcció d'una piscina municipal

Junts Blanes ha aplegat aquest dissabte unes dues centes persones a la Casa Saladrigas en la presentació de Joan Felip com a candidat a l'alcaldia en les properes eleccions municipals. L’acte, que ha comptat amb el suport de Jordi Turull, Secretari General de Junts Per Catalunya i de Marta Madrenas, Alcadessa de Girona, entre altres autoritats de la demarcació, ha servit per unir sota un mateix sostre a diversos exalcaldes de la vila així com amb una representació del grup municipal.

Durant l’acte, el candidat de Junts ha repassat diversos aspectes que assegura "preocupen” als ciutadans de Blanes com ara la neteja o la mobilitat on Felip ha aprofitat per reclamar la recuperació del projecte de perllongament de la C-32. “No pot ser que un municipi de més de 40.000 habitants no tingui una variant. Blanes ha de deixar d’absorbir el tràfic que té com a destí municipis com Lloret o Tossa”.

D’altra banda, Felip també ha expressat la voluntat “d’estudiar el projecte d’una piscina municipal” ja que considera que “és una infraestructura que el veïns demanen insistentment”.

Finalment, el candidat a l’alcaldia de Blanes ha acabat l’acte encoratjant a tots els assistents a anar a votar a les properes eleccions municipals i els ha animat a seguir, de prop, els propers passos de la seva candidatura. “Tinc moltes ganes de començar a desgranar el programa electoral que us vull presentar”, ha comentat el blanenc.