Entra de matinada a robar en una botiga de roba a Palafrugell i s'amaga entre els penjadors

El jove, de 21 anys, es volia endur 31 euros, una navalla, penjolls, braçalets, anells i arracades

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir el dia 6 de febrer a Palafrugell (Baix Empordà), un jove de 21 anys com a presumpte autor d’un robatori amb força a interior d’establiment en grau de temptativa.

Eren les 5:30h quan els mossos d’aquesta comissaria es van adreçar fins un establiment de roba i complements del carrer Valls de la població de Palafrugell, ja que l’avís d’alarma s’havia activat.

Quan els agents van arribar al lloc van veure com la porta d’accés de la botiga tenia el pany forçat i algú havia accedit a l’interior ja que els calaixos estaven oberts i regirats. De seguida van veure un home ajupit i amagat entre la roba que estava col·locada als penjadors d’una prestatgeria.

Els agents el van identificar, escorcollar i detenir per aquest intent de robatori. En l’escorcoll li van trobar uns 32 euros en bitllets i monedes, una navalla, 10 penjolls, 14 braçalets, 5 anells i 3 parells d’arracades de bijuteria.

El detingut, amb antecedents, passarà properament a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà.