Joaquim Coch repeteix com a cap de llista de +Camprodon per les eleccions municipals

Actualment és el cap de l'oposició al consistori

L’actual cap de l’oposició a l’ajuntament de Camprodon (Ripollès) i portaveu del grup municipal de +Camprodon-ERC-AM, Joaquim Coch, serà el cap de llista per les eleccions municipals del mes de maig. 

Coch ha destacat que “+Camprodon té un projecte basat en la idea de model de poble per a diferents àmbits: mobilitat, civisme, habitatge, medi ambient, model econòmic, igualtat de gènere i integració de les persones nouvingudes, participació ciutadana, arrelament del jovent, residus, forma de governar diferent o transparència”. “El bon govern consisteix en trobar l’equilibri entre la gestió eficient i rigorosa de la immediatesa i la construcció d’un futur esperançador”, ha afegit.

Així mateix, el candidat ha assegurat que “cal que recuperem mots i valors com la il·lusió, l’esperança o el bon govern en el nostre dia a dia. Ens caldrà donar el millor de nosaltres mateixos i treure el millor de la nostra gent. Servir Camprodon és la motivació més nobles que es pot tenir”.  

Finalment, Coch ha agraït la confiança rebuda per part del seu grup i ha assegurat que “representa una responsabilitat enorme, la qual entomo amb gust, però sense cap ànsia personalista. +Camprodon és un projecte que ve de molt abans que jo mateix vingués a viure a Camprodon i que hem anat enfortint en el transcurs d’aquests darrers anys”.  

“En aquest sentit, estic orgullós de liderar un equip com el que forma la gent de +Camprodon, un grup de camprodonines i camprodonins de diferents procedències socials i geogràfiques, sobradament preparats, i units pel nostre anhel de servei, al poble i al país”, ha conclòs. 

Joaquim Coch és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i és membre del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Té un postgrau en litigis civils (IDEC-UPF) i dos postgraus en resolució de conflictes (UB i IDEC-UPF). Ha treballat com advocat i actualment ho fa com a consultor en gestió de conflictes. Es va involucrar en la política municipal l’any 2019 quan va encapçalar per primera vegada la llista de +Camprodon.