Ayats comparteix amb Torrent com aprofitar els ''actius econòmics'' de Girona

El candidat i el conseller es van trobar ahir a la ciutat

El Vicealcalde i candidat d’Esquerra a Girona, Quim Ayats, aposta per “aprofitar els actius econòmics que ja tenim per maximitzar-ne els beneficis pel conjunt de la ciutadania”. L’alcaldable republicà ha compartit el seu projecte econòmic per la Girona del futur amb el Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent. “Hem d’impulsar un model econòmic competitiu, modern, sostenible i preparat pels reptes del present i del futur, amb l’objectiu de mantenir i potenciar la qualitat de vida de les persones”, assegura Ayats.

Concretament, Ayats posa l’accent en “l’especialització intel·ligent”, que es basa en “potenciar al màxim tots aquells actius de què ja disposem i treure’n el màxim partit en favor de la societat”. El candidat d’Esquerra a Girona identifica actius en la indústria i els serveis relacionats amb la salut, l’alimentació i la qualitat de vida.

“Tindrem el campus hospitalari més important de Catalunya, de la mà del nou Trueta, l’hospital Santa Caterina i la UdG”, assenyala el vicealcalde, que també posa en valor el potencial de la indústria “química, farmacèutica i agroalimentària de l’àrea urbana”. “Girona ha d’esdevenir un pol català i europeu en l’eix que enllaça la salut humana i animal amb la producció i transformació d’aliments segurs i de qualitat”. 

De la seva banda, el Conseller Roger Torrent destaca la “bona feina” que està fent Esquerra Republicana des del govern de Girona “per posar les bases d’aquesta Girona del futur en l’àmbit econòmic i empresarial”. Torrent anima al Vicealcalde i candidat d’Esquerra a Girona, Quim Ayats, a seguir treballant en aquesta línia i “sempre al costat de la gent”.