Joan Manel Serra busca ''recuperar la capitalitat'' de Puigcerdà a través de l'alcaldia

El republicà va presentar ahir la seva candidatura

Joan Manel Serra ha estat presentat com a candidat a l'alcaldia de Puigcerdà (Cerdanya) per Esquerra Republicana en un acte celebrat a la Biblioteca Comtal de Cerdanya aquest dissabte a la tarda i que ha comptat amb la presència de la secretària general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta. Sota el títol “Polítiques republicanes per transformar el municipi Puigcerdà” el candidat i la secretària general adjunta han conversat sobre el principals reptes de futur de la capital cerdana.

Serra ha fet balanç dels èxits aconseguits pel grup republicà durant aquests anys a l’Ajuntament i ha presentat la nova candidatura Impulsem Puigcerdà- ERC-AM. Segons Serra, “Puigcerdà ha perdut la capitalitat de la comarca en molts sentits, la manca d’un model clar i ben definit ha fet que la nostra vila quedi molt lluny com a referent en relació a d’altres municipis de la pròpia comarca o de comarques veïnes, i hem de tornar a ser referents, hem d’apostar clarament per ser capital o co-capital de l’Alt Pirineu i Aran, no només de la Cerdanya.”

Vilalta per la seva banda ha desgranat els pilars de la governança republicana i ha fet incís en que, “entenem la política com una eina per transformar i canviar la realitat. Ha arribat el moment en que el Joan Manel i el seu equip aconsegueixin fer realitat aquesta transformació a Puigcerdà”

El passat mes de desembre, les bases de la formació republicana per unanimitat de vots, van escollir Joan Manel Serra per tornar a liderar l’equip al consistori. “Som una candidatura que suma, amb moltes propostes i al servei de tothom.Posem en valor la ciutadania i el territori. Treballem per un futur més social, feminista i sostenible.” ha exposat el candidat a l’alcaldia sobre Impulsem Puigcerdà- ERC-AM.

Per la seva part, Vilalta ha fet palès la necessitat de tenir un govern republicà en el municipi de Puigcerdà que sigui transformador i proper a la seva gent. Finalment Serra ha explicat els principals reptes de futur de la capital cerdana: la manca d’habitatge social, la problemàtica del casal de gent gran, la desestacionalització del turisme i la transformació ecològica entre d’altres.