Lluís Campmajó serà el cap de llista d’Activa Vidreres

Activa Vidreres és un nou projecte municipalista que apostarà per cinc grans eixos estratègics

Lluís Campmajó serà el cap de llista del nou projecte municipalista Activa Vidreres a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Campmajó és conegut per la seva implicació a la vila i, sobretot, pel seu vincle amb el món associatiu, sent partícip en el naixement d’entitats com l'Sporting Caulès o la Fira de Tractoristes.

Seguint amb la seva voluntat i amb les ganes de treballar per millorar el municipi, Lluís Campmajó ha decidit fer un pas més i implicar-se en la política municipal, encapçalant la candidatura d’Activa Vidreres. 

En un vídeo penjat a les xarxes socials d’Activa Vidreres, Campmajó assumeix “el repte de presentar Activa Vidreres amb l'orgull que em genera la confiança dipositada en mi, la satisfacció d'estar al costat d'un potent equip humà, i l'honor de poder dedicar tots els nostres esforços personals a treballar pel nostre poble”.

La candidatura d’Activa Vidreres es va començar a gestar abans de l’estiu i, tal i com explica el candidat, “és un nou projecte municipalista amb voluntat transformadora i transversal, que incorpora veïns i veïnes de tot l'espectre polític democràtic del poble, amb una vocació estrictament municipalista”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Activa Vidreres (@activa.vidreres)

"És un projecte que il·lusiona i construeix", explica Campmajó, “perquè és molt generós i representa una nova generació que aporta aire fresc al poble, un nou cicle polític”. I afegeix que, “a partir d'avui Activa Vidreres comença la campanya Activa’t! amb la finalitat de recollir propostes i iniciatives per a l'elaboració del programa electoral”.

Activa Vidreres és un nou projecte municipalista amb voluntat transformadora i transversal que aposta per cinc grans eixos estratègics. La carta de presentació del grup és la del treball en positiu i constructiu, en una acció que es vol dur a terme al voltant de: la cura de l’entorn i la seva connectivitat sostenible; la repotencialització dels barris; el comerç local com a eix de l’economia; la cultura com eina de transformació social i la plena igualtat entre vidrerencs i vidrerenques.