Ayats conversa amb Nadal per assentar ''les bases de la Girona del futur''

El candidat assegura estar "preparat" per a liderar la ciutat

El Vicealcalde i candidat d’Esquerra a Girona, Quim Ayats, assegura que “estem preparats per liderar la ciutat”. “Hem treballat intensament durant aquestes tres anys al govern de Girona per posar les bases de la Girona del futur, i estem preparats per assumir-ne el lideratge”.

L’alcaldable republicà, Quim Ayats, ha compartit el seu projecte de ciutat amb el conseller de Recerca i Universitats i exalcalde de Girona, Joaquim Nadal, a qui li ha transmès que “Girona va bé, però pot anar molt millor. Som aquí per fer un pas més, perquè la nostra ciutat mereix molt més i no ens conformem amb viure d'una certa inèrcia”. “Som el relleu natural, tenim l’equip, l’experiència, la seguretat i la solvència d’haver fet bé la feina al govern de la ciutat, impulsant projectes que portaven massa temps encallats”, remarca Ayats.

De la seva banda Nadal ha comentat extensament amb Quim Ayats els temes de l’agenda política de la ciutat, les urgències més peremptòries i les propostes imprescindibles del nou model per a la ciutat del futur. Nadal ha insistit en el repte de futur i ha estimulat Ayats a “assumir aquest repte des de l’experiència pragmàtica de govern i a liderar la transformació futura de la ciutat”.