Detinguts dos homes que transportaven dos fusells AK-47 a Garrigàs

El bastidor i la matrícula del vehicle on viatjaven no concordaven

Agents dels Mossos d'Esquadra han procedit aquesta matinada a la detenció de dos homes que transportaven fusells AK-47 dins el cotxe que es trobava en un àrea de servei de l'autopista AP-7 dins el terme municipal de Garrigàs (Alt Empordà).

Fonts properes als fets han explicat que un cotxe patrulla dels Mossos es va aturar per posar gasolina entorn de les 3:10h i el conductor d'un turisme amb matrícula francesa va començar a mostrar una "actitud nerviosa".

Els agents van identificar aleshores els dos ocupants del vehicle i en el seu interior van localitzar els dos fusells que, inicialment, estaven "inutilitzats"però els Mossos d'Esquadra estan a l'espera de l'informe de balística per saber si s'han utilitzat anteriorment.

A més, els agents van comprovar que el bastidor i la matrícula del vehicle "no concordaven". Les mateixes fonts han explicat que els agents van detenir als dos ocupants del vehicle per un delicte de tinença il·lícita d'armes i falsedat documental, i que un d'ells estava buscat per la policia francesa.