Joan Plana presenta la seva candidatura al consistori de Roses acompanyat de Rufián

L'acte va omplir el vestíbul del teatre municipal

El vestíbul del teatre municipal de Roses (Alt Empordà) va quedar petit en la presentació del republicà Joan Plana per a tornar a governar el consistori rosinc. L'acte va comptar a part de la participació de Gabriel Rufián, diputat i portaveu d'Esquerra Republicana de Catatalunya al Congrés dels Diputats, amb diferents veïns que van intervenir en l'acte mostrar el suport a la candidatura de Plana.

El portaveu republicà a Madrid va encoratjar a tothom a conèixer la feina que els republicans fan en tots els àmbits. Rufián va explicar que "gràcies a la feina dels homes i les dones d'Esquerra Republicana el país avança i si el país avança, els pobles, les viles i les ciutats també avancen".

L'independentista també va tenir paraules de suport per al candidat elogiant "les ganes, la il·lusió, la bona feina i sobretot la preparació que equip de persones liderat per a Joan Plana estan duent a terme per Roses i per la seva gent".

Rufián va acabar el seu discurs animant a tothom "a continuar donant suport al projecte republicà de Roses, ja que encara queden moltes coses per fer i de ben segur aquest si els hi doneu tot el suport que es mereixen, Roses continuarà sent una vila de primera".

L'acte va acabar amb l'alcalde Joan Plana damunt l'escenari que va anar desgranant punt per punt la seva visió de ciutat i el projecte que els republicans rosincs tenen per a continuar liderant el consistori.

Plana va explicar que afronta aquesta nova carrera electoral per a revalidar l'alcaldia de Roses "amb una especial il·lusió per presentar no només al cap de llista sinó tot el projecte que volem per a la nostra ciutat" i va afegir que no només "els que van a davant son els que fan que les idees es converteixin en polítiques, i les polítiques en realitats això és una feina de totes i tots" per concloure afirmant que "No donarem cap pas en fals, ni mai cap passa enrere".