El 10è Rally Lloret de Mar registra rècord de participants

Ja hi ha 160 inscrits, un 15% internacionals

El 10è Rally Lloret de Mar ha agafat embranzida i ja compta amb 160 inscrits, una xifra rècord quan encara queden forces dies pel tancament d’inscripcions, el 3 de febrer. No només ha tingut molt èxit el ritme d’inscripcions de cotxes moderns sinó també la de vehicles clàssics, de Regularitat i Velocitat, amb la participació confirmada dels principals protagonistes de cada especialitat. 

De les 160 inscripcions rebudes, un 24% provenen de l’Estat Espanyol i un 15% són internacionals, principalment francesos però també participants d’Escòcia, Alemanya, Països Baixos i Mèxic.Aquesta edició del Rally Lloret de Mar comptarà amb 20 inscrits de la categoria Rally2, vehicles del màxim nivell en les competicions europees així com equips habituals en el Supercampeonato de España de Rallyes (S-CER).

La majoria són pilots que han escollit el Rally Lloret de Mar per preparar-se de cara als seus respectius campionats. Guillem Pérez, director esportiu de V-Line Org explica que “els pilots valoren aquesta prova en un indret atractiu i que compta amb molts quilòmetres cronometrats i un gran nivell organitzatiu”.

Els amants del motor podran tornar a gaudir de l’espectacle de vehicles el dia 10 de febrer amb les verificacions tècniques al Pavelló d’Esports de Lloret i el servei d’assistència a l’Avinguda del Rieral, de 9h a 13h i el Parc tancat al Passeig Marítim a partir de la 13h. La sortida des del pòdium està prevista a les 17.15h. El dia 11 a les 21.30h tindrà lloc el lliurament de premis al mateix pòdium del Passeig Marítim.

Segons Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica “És una satisfacció consolidar, i poder recuperar el Rally Lloret de Mar en gran format, i que en puguin gaudir espectadors i aficionats. A més en aquestes dates de temporada baixa aquest esdeveniment genera un dinamització econòmica molt benvinguda”.