Un detingut per vendre drogues en un pis de Figueres

En poca estona havia venut 7,71 grams d'heroïna a un preu de 459 euros

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres (Alt Empordà), van detenir el dia 25 de gener un home 48 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, més concretament per tràfic de drogues.

El dia 25 de gener agents de paisà de la comissaria de Figueres estaven fent un dispositiu de vigilància a la zona de Creu de la Mà de Figueres prop d’un bloc de pisos en el qual es sospitava que s’hi podrien estar realitzant actes de compra venda de substàncies estupefaents.

Els mossos van observar dues persones que entraven en el pis investigat i quan en sortien els mossos van comprovar que portaven embolcalls d’heroïna i que els havien adquirit al pis. Moments més tard el propietari del pis va sortir de l’immoble, moment en què  els mossos van escorcollar-lo i van trobar-hi 570 euros amb bitllets fraccionats i 2 telèfons mòbils.

Davant les evidències, els agents va detenir l’home per un delicte contra la salut pública. El pes total de l’heroïna que havien comprat es de 7,71 grams, amb un preu total al mercat il·lícit de 459 euros. El detingut amb antecedents pels mateixos fets, va passar el dia 26 de gener a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.