Carles Motas (TSF) optarà a revalidar l'alcaldia a Sant Feliu de Guíxols

Ha estat ratificat com a candidat en la darrera assemblea

L'actual alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, té intenció de revalidar l'alcaldia un mandat més al capdavant de la candidatura que presentarà de Tots per Sant Feliu (TSF) segons ha ratificat la formació després de la celebració d'una assemblea.

TSF va guanyar àmpliament les darreres eleccions municipals i Motas va obtenir un ampli suport  que es va traduir en 10 regidors, quedant-se a un de la majoria absoluta. “Estem transformant la ciutat en positiu i hem executat projectes que semblaven impossibles i que ningú no havia afrontat mai", assenyala el candidat. “Evidentment, tenim una ciutat millor, però ens queda molta feina per fer encara i molts projectes per executar”, va manifestar en l’assemblea.

La legislatura 2019-2023 ha estat marcada per la pandèmia però tot i això s'ha aconseguit invertir la xifra més alta mai vista a la ciutat, destaca TSF. També apunten que s'ha aconseguit una quantitat rècord en la xifra de subvencions rebudes per altres administracions. 

Entre els projectes executats destaca l’aparcament de gran capacitat que feia més de trenta-cinc anys que es reivindicava, també un pla de voreres a la zona de Vilartagues, entre d’altres.Entre aquestes també destaquen, la nova oficina de turisme a la Rambla, la urbanització del carrer Girona, les noves instal·lacions de serveis socials, renovació total de parcs infantils, el cobriment i urbanització de la riera del Monestir, el nou centre ocupacional del Tramuntana, la urbanització de Juli Garreta i la Plaça del Monestir entre molts altres projectes executats que transformen la ciutat per fer-la una ciutat millor per a tothom.