El PSC de Santa Coloma de Farners critica la pròrroga dels pressupostos i la manca de previsió d'inversions

Bea Ventura pregunta com es farà front a les despeses corrents i com se solucionarà el problema de la piscina

La portaveu del PSC de Santa Coloma de Farners (Selva), Bea Ventura, ha lamentat “la decisió de l’equip de govern de prorrogar els pressupostos municipals a través d’un decret d’alcaldia, així com la falta d’impuls que suposa per a la població no tenir cap previsió d’inversions”.  

Ventura ha explicat que “la pròrroga del pressupost suposa que es deixi el Capítol 1 amb recursos insuficients, ja que hi ha la pujada que suposa la revalorització dels llocs de treball pactada; i també que els capítols 2 i 4 queden congelats, de manera que hi pot haver dificultats per fer front als pagaments dels subministraments”.

La portaveu socialista també ha posat l’accent en el Capítol 5: “Ens quedem sense inversions, tenint pendent la construcció de la piscina descoberta i, el més urgent, l’obertura del centre esportiu La Piscina, tancat des del 6 d’agost passat, quan es va deixar penjats a 1.200 usuaris i a les escoles i cursets que havien de començar al setembre, a més de a 26 persones a l’atur”. Tot plegat, ha recordat Ventura, per no haver intervingut l’empresa privada que ho gestionava.

A més de la pròrroga del pressupost, el PSC ha assenyalat altres problemes com ara la manca d’accés a l’habitatge, la mala gestió del Banc d’Aliments i el fet que els joves es vegin obligats a marxar del municipi per la manca d’oportunitats. “Falta indústria i en canvi no hi ha hagut suport per a empreses que estaven interessades en venir el municipi”, ha recordat. Per a Bea Ventura, tot plegat suposa “una gestió pèssima de l’equip de govern, que està portant l’Ajuntament i Santa Coloma a un pou sense fons”.