Oriol Serrà serà l’alcaldable de Som Sant Miquel de Campmajor-AM a les municipals

Serra encaplaça l'alcaldia al municipi des del 2017

L’actual alcalde de Sant Miquel de Campmajor (Pla de l'Estany), Oriol Serrà, repetirà com a alcaldable per les properes eleccions municipals per Som Sant Miquel Campmajor-AM. El candidat ha exposat que “durant aquest mandat l’equip de govern hem afrontat importants accions que transformaran i adaptaran el municipi als nous reptes de futur, moltes d’elles a mitjà i llarg termini. Per això, volem continuar amb aquest projecte i consolidar-lo”. 

També ha volgut fer referència a algunes de les actuacions que des del govern municipal han dut i estan duent a terme: “Al llarg d’aquests darrers anys hem treballat amb  molta dedicació i il·lusió per millorar el benestar dels nostres veïns i veïnes amb accions com la implantació de la primera i segona fases de la xarxa d’aigua, el nou sistema de recollida de residus o l’elaboració del POUM i el catàleg de masies”. 

“Altres accions que hem realitzat han sigut la pacificació de la plaça del Sindicat, l’adquisició del conjunt medieval de Briolf, la conservació del patrimoni natural, les rutes de passeig pels veïns de la Vall o la creació de la plaça Agutzil. Tampoc hem deixat de banda el suport a l’associacionisme, els pressupostos participatius i la participació ciutadana o les polítiques d’habitatge”, ha afegit. 

En aquest sentit, Serrà ha assegurat que “és per això que en aquest proper mandat volem seguir treballant en la consolidació d'aquests eixos: la sostenibilitat i l'emergència climàtica, els serveis i drets socials, l’accés a l'habitatge, la protecció i recuperació del patrimoni, la participació ciutadana o la reactivació de l'economia del municipi”. 

Oriol Serrà és l’alcalde de Sant Miquel de Campmajor des de l’any 2017. Des de l’any 2019 també és conseller de territori del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.