Detingut un home per set robatoris en establiments i domicilis

El lladre va passar el 3 de maig a disposició judicial i va ingressar a presó

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir el 29 d’abril, Samir D, de 28 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Torroella de Montgrí, com a presumpte autor de set delictes de robatori amb força, tres d’ells en grau de temptativa. Els robatoris es van cometre entre els mesos de gener a març a les localitats de Torroella de Montgrí i l’Estartit.
 
El primer cas es va donar la nit del 9 al 10 de gener a Torroella de Montgrí. Es tracta d’una temptativa de robatori, durant la qual l’autor va forçar la porta d’una masia i va fugir precipitadament en sonar l’alarma. Les nits del 7 i 10 de febrer es van produir dos robatoris en un restaurant del mateix municipi. La primera nit el lladre va sostraure els diners que va trobar a la caixa enregistradora i en la segona ocasió va sostreure un televisor.
 
El quart fet es va cometre la nit del 12 al 13 de febrer també a Torroella de Montgrí. L’autor va forçar la porta d’accés d’un centre de culte i va sostreure un televisor, dos altaveus i diners en efectiu.

Entre el 3 i el 14 de març es va produir un robatori en un domicili de segona residència a Torroella de Montgrí. En aquesta ocasió l’autor va sostreure diversos electrodomèstics i objectes de valor que podia transportar fàcilment.
 
Durant el mes de març també es van cometre dos robatoris a l’interior de dos domicilis de la mateixa urbanització a l’Estartit. En tots dos casos no es va trobar a faltar res. Arran de la investigació es van trobar indicis que relacionaven el detingut amb els set delictes coneguts.
 
El detingut, amb antecedents, va passar el 3 de maig a disposició judicial al jutjat d’instrucció de guàrdia en funcions de la Bisbal d’Empordà, el qual va decretar el seu ingrés a presó.