Carme Viñas (ERC) presenta candidatura a l'alcaldia de Calonge reclamant un ''nou impuls''

La republicana ha ofert un acte amb la consellera d'Acció Climàtica, Teresa Jordà

La candidata d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà) per les eleccions municipals, Carme Viñas, s’ha presentat oficialment al nucli de Sant Antoni de Calonge. La candidata ha tancat l’acte acompanyada de la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, i dels actuals regidors i regidores d’Esquerra al consistori.

Durant el seu discurs de presentació, l’actual cap de l’oposició i alcaldable ha afirmat que “fa mesos que estem immersos en un procés d’anàlisi i reflexió del Calonge i Sant Antoni que volem, i apostem per canvis en profunditat. Al municipi li cal un nou impuls i un projecte basat en la relació, la comunicació i el contacte amb la gent”.

“Volem promoure una una nova manera de governar i de fer política centrada en les persones”. “Per nosaltres són molt importants els conceptes de transparència i honestedat i, per això, apostem per un ajuntament en el qual tot es pugui fer de manera senzilla i propera”, ha afegit.

La candidata també ha explicat que “hem de treballar per un poble amic que ha de basar la seva identitat en el petit comerç i en els productes de proximitat i qualitat. També volem reivindicar la nostra història, així com la conservació del nostre patrimoni i cultura”.

Així mateix, Viñas considera que “hem de reforçar diferents centralitats del dia a dia del nostre municipi com ampliar el teixit comercial i cultural, crear espais per l’emprenedoria i estar pendents d’oportunitats emergents, desestacionalitzar el turisme perquè tothom pugui tenir feina tot l’any o mancomunar serveis amb els pobles veïns i establir-ne relacions amb objectius comuns”.

Finalment, Carme Viñas ha volgut reivindicar la importància del treball en equip i ha definit els companys i companyes que l’acompanyaran a la llista com a “persones preparades, disposades a assumir reptes i amb una clara vocació de servei”. “Encaro aquest repte amb molta il·lusió però no ho faré sola. Tinc la sort de tenir un gran equip al darrera”, ha conclòs.