L'audiència busca l'acusat de violar una prostituta a Lloret de Mar

El processat, que s'enfronta a 9 anys de presó, no s'ha presentat al judici a l'Audiència de Girona

L'Audiència de Girona ha acordat dictar una ordre de crida i cerca per a un acusat d'una violació a Lloret de Mar (Selva) que aquest dimecres no s'ha presentat al judici. La fiscalia demana 9 anys de presó i sosté que el 18 d'octubre del 2020, mentre tenia relacions amb una treballadora sexual, va "faltar a l'acord pactat", li va fer petons als llavis i es va treure el preservatiu, una pràctica que es coneix amb el nom d''stealthing'.

Segons l'acusació, la va violar "utilitzant força física". La defensa, en canvi, ho nega i sosté que les pràctiques sexuals van ser "totalment consentides". Per això, demana l'absolució.

El judici s'havia de fer aquest dimecres a la secció tercera de l'Audiència de Girona però l'acusat no ha comparegut. Per això, el tribunal ha decidit dictar una ordre de crida i cerca per buscar-lo. Quan el localitzin, l'Audiència té previst convocar una vista per resoldre si pot continuar en llibertat com fins ara o si ingressa a presó fins que es pugui fer el judici.

La fiscalia l'acusa d'un delicte de violació i demana 9 anys de presó i 6 anys de llibertat vigilada. També vol que indemnitzi la víctima amb 5.220 euros pel dany moral i per les lesions causades.

Segons recull l'escrit d'acusació, la matinada del 18 d'octubre del 2020 va contactar amb la víctima a través d'una pàgina web de contactes sexuals. La dona, juntament amb una altra treballadora sexual, va anar fins al domicili del processat, situat a Lloret de Mar. Hi van arribar ca les 4.30 de la matinada. L'altra dona, segons exposa la fiscalia, va marxar dues hores després.

L'acusació pública sosté que la víctima i l'acusat van tenir relacions sexuals consentides fins cap a les 7.30 del matí durant les quals el processat va "respectar" les dues condicions posades per la víctima: no la podia petonejar als llavis i no podien tenir sexe sense preservatiu. "A partir d'aquesta hora, faltant a l'acord pactat anteriorment i en contra dels desitjos de la víctima, l'acusat li va fer petons a la boca mentre la subjectava amb forces pels braços perquè no es pogués apartar", concreta la fiscalia.

Aleshores, i utilitzant "la força física", la va obligar a fer-li una fel·lació i la va penetrar sense preservatiu.

La defensa nega l'acusació i demana l'absolució. Segons argumenta a l'escrit de conclusions provisionals, les pràctiques sexuals van ser "totalment consentides".