El trànsit de la C-66 en sentit Olot es desviarà pel pavelló de la Draga de Banyoles durant tres mesos

En sentit Girona els vehicles podran seguir circulant per la variant

Les obres de millora de la seguretat de la variant de Banyoles (Pla de l'Estany) a la carretera C-66 obligaran a desviar el trànsit en direcció a Olot entre els enllaços de Banyoles Estany/Melianta i Serinyà que passarà per un tram de la carretera C-150a. Està previst que el desviament es mantingui per un termini de tres mesos. En sentit Girona, els vehicles podran continuar circulant per la variant. D’altra banda, i durant un mes, es tancarà al trànsit l’enllaç Banyoles Est de la variant en els dos sentits, a l’alçada de Canaleta.

A partir d’aquest dimecres, en sentit Olot, una vegada els vehicles que circulin per la variant arribin a l’alçada de la sortida Banyoles Estany/Melianta, hauran de sortir i desviar-se per l’interior de Banyoles. Un cop a la cruïlla entre la carretera de Figueres i el carrer Llibertat podran accedir de nou a la variant per la rotonda de les Coves de Serinyà, a través de la carretera C-150a passant per l’alçada del Parc de la Draga i Lió.

Està previst que aquest tall, que serà efectiu a partir d’aquest dimecres 11 de gener al matí, tingui una durada de tres mesos. Aquest desviament obligarà a modificar el trànsit per la zona del pavelló de La Draga per tal de facilitar la circulació dels vehicles que vinguin de la variant. En aquest sentit, es modificarà temporalment la senyalització, donant prioritat als vehicles que surtin de la variant per facilitar la fluïdesa del trànsit en aquesta zona.

Enllaç Banyoles Est

D’altra banda, les obres a la variant obligaran també a tallar al trànsit de vehicles en els dos sentits de circulació de l’enllaç Banyoles Est, a l’alçada dels barris de Canaleta i Can Puig. Els usuaris hauran d’accedir a la variant per altres enllaços com el de Puigpalter/Can Puig o el de Banyoles Estany. El tall serà efectiu a partir de les 7 del matí d’aquest dimecres i està previst que les obres s’allarguin entre 3 i 4 setmanes.