Queixes al barri de Pedret de Girona per un local d'oci nocturn

Els veïns denuncien destrosses a cotxes, sorolls i baralles de matinada

Els veïns del barri de Pedret a Girona han mostrat el seu malestar davant un local d'oci nocturn situat al carrer del mateix nom que el barri. Segons denuncien diverses persones que resideixen al seu entorn, es produeixen destrosses en vehicles estacionats en la proximitat, sorolls i baralles a altes hores de la matinada que no els permeten conciliar el descans.

El malestar ha arribat fins a tal punt que alguns dels veïns han decidit mobilitzar-se i organitzar trobades per debatre els incidents. Segons asseguren, l'establiment compta amb llicència per a desenvolupar les funciona de discoteca i, alhora, també per a servir esmorzars al matí, fet que el trànsit de persones sigui constant durant moltes hores el cap de setmana.

El regidor de Seguretat, Eduard Berloso, ha explicat en declaracions a El Punt Avui que li consten les queixes i que el passat 14 de novembre ja es va reunir amb responsables de la Fecasarm (Federació Catalana d’Associacions d’Activitats Musicals i de Restauració) per l'increment de queixes que es registren en diversos punts de la ciutat, com ara al carrer Figuerola i el barri de Santa Eugènia.

Per la seva banda, el secretari genera de Fecasarm, Joaquim Boadas, confessa que han fet arribar un gruix de propostes per incrementar el nombre d'agents de la Policia Municipal patrullant fora dels locals i recuperar així la convivència nocturna.