Augmenta el nombre de famílies que reben el lot de Nadal de Càritas Blanes

S'ha passat de 400 a 606 famílies en dos anys

L’equip de voluntaris de Càritas a Blanes (Selva) ha realitzat una vegada més el tradicional lliurament de lots de Nadal. Durant tot aquest any ha augmentat el nombre famílies beneficiàries a qui es reparteixen de manera habitual.

En total, s’han repartit lots per a 606 famílies que contenen productes com torró, neules, polvorons o llaminadures típiques de les festes de Nadal, acompanyant els què habitualment ja conformen els lots que es reparteixen al llarg de tot l’any: oli, llet, arròs, pasta, iogurts, verdura, llegums, fruita, pa, embotit i carn.

Càritas Interparroquial de Blanes compta de manera habitual amb prop d’un centenar de voluntaris que efectuen diverses feines a la seu ubicada al Carrer Anselm Clavé on, a banda del Banc d’Aliments, també s’hi ofereixen altres serveis.

Des que va esclatar la pandèmia els lots d’aliments que confecciona Càritas han hagut d’augmentar considerablement. Així, s’ha passat dels prop de 400 que es van repartir l’any 2019 amb motiu de les festes de Nadal d'aleshores a les xifres amb què actualment es mou l’entitat, a les 606 actuals.