Comencen les obres de millora de la 'carretera de la vergonya'

Territori i Sostenibilitat col·locarà ressalts als trams amb línia contínua i en millorarà la senyalització

El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) ha iniciat avui treballs a la carretera N-141e, entre Anglès i Salt, en el marc de les mesures que TES portarà a terme per tal de millorar la seguretat viària i contribuir a reduir-hi l'accidentalitat.

D'entrada, allò que es farà serà col·locar ressalts en aquells trams de carretera que tinguin línia contínua -sobretot, aquells més sinuosos- amb l'objectiu de minimitzar el risc que els conductors ocupin part del sentit contrari. Segons indica el Departament, aquests treballs podran comportar afectacions puntuals al trànsit, perquè els operaris ocuparan un carril de la calçada.

A més, també es reforçarà la senyalització vertical en aquest tram, que té una longitud de 13,5 quilòmetres.

D'altra banda, el Departament ha impulsat la redacció d'un projecte de millora general de la seguretat viària de la N-141e, a partir de l'anàlisi realitzada sobre els elements funcionals de la carretera (senyalització, sistemes de contenció, estat del ferm). Aquest projecte analitza actuacions com la formació d'un sobreample a la carretera i millores puntuals en el traçat i en el ferm, entre d'altres, amb un pressupost d'uns 1,5 MEUR.