El Parc Infantil de Nadal de Platja d'Aro sobre portes amb un 2x1 a la Pista de Gel

Se celebrarà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener

El Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens de Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà) arriba enguany a la 27ena edició. El certamen, adreçat a infants i joves d’1 a 12 anys i les seves famílies, se celebrarà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener (16-20 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Aquesta és una proposta organitzada per la Unitat d’Infància de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, gestionada per Soy La Fiesta.

L’entrada d’un dia a preu únic de 3,5 euros que inclou una oferta 2x1 per a la Pista de Gel de Platja d’Aro instal·lada fins al 8 de gener a la Plaça des Estanys. Les nenes i els nens han d’accedir-hi amb un adult acompanyant, que tenen l’entrada gratuïta. Venda anticipada al lloc web o a taquilla.

En relació a les activitats, hi ha diversos espais fixos tots els dies: ludoteca infantil (nenes i nens de 0 a 4 anys), llits elàstics, rocòdrom, tallers diversos (dibuix, pintura, manualitats, maquillatge artístic, ball i circ), ulleres virtuals, joc de punteria, inflables, brau mecànic i jocs gegants; i les novetats d’enguany són el taller de cuina, karts elèctrics (a l’exterior), fotoreclam familiar i la sala de projecció de jocs interactius. També cada tarda hi ha propostes especials a la pista central: animació infantil, visita de personatges, espectacles o concursos. També hi ha servei de guarda-roba i de cafeteria.

Per facilitar l’accessibilitat a tothom el Parc Infantil de Nadal ofereix Sala de Lactància amb servei de canviador, butaques, trones i microones (cal demanar l’accés a la Ludoteca Infantil). També tots els infants amb targeta acreditativa de discapacitat poden demanar braçalet identificador a l’entrada per tenir accés ràpid a les activitats. Cada dia, El Mar del Nens, durant una (16-17 h) viurà la seva modalitat silenciosa: sense música i amb la llum tènue per a persones amb alta sensibilitat acústica i lluminosa. També s’hi pot accedir amb cotxet i amb mobilitat reduïda per diverses portes d’accés,

A més a més del Mar dels Nens altres propostes configuren el programa d’activitats nadalenques al municipi: 63è Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el més antic de Catalunya (17, 18, 25, 26 de desembre i 1 de gener · 19 h); Gran Sorteig de Nadal amb la possibilitat de guanyar amb la compra mínima de 20 euros en el centenar d’establiments adherits un Fiat Panda híbrid, una bicicleta elèctrica tot terreny , dos rellotges intel·ligents o diversos lots de regals (fins al 3 de gener); Cavalcades dels Reis de l’Orient a Platja d’Aro i Castell d’Aro (dijous 5 de de gener 18 h i 20 h), Túnel de llum i so amb espectacle musical al c/ Miramar de Platja d’Aro (fins al 8 de gener), Pista de Gel a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro (fins al 8 de gener), i la Gimcana de Nadal de la Xalarina i en Xalarí (fins al 8 de gener), exposició d’obres del 43è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques al Castell de Benedormiens i a l’Antic Casino de Castell d’Aro (fins al 15 de gener),