Un accident múltiple amb quatre ferits, un d'ells crític, provoca el caos a la C-66 a Banyoles

El sinistre ha provocat el caos circulatori amb 8 quilòmetres de cues

ACTUALITZAT 13:0h | Un xoc múltiple amb quatre vehicles implicats i quatre persones ferides de diversa gravetat a la C-66 dins el terme municipal de Banyoles (Pla de l'Estany) ha obligat a tallar la carretera en ambdós sentits deixant importants cues i també afectant de retruc la C-150a de Porqueres en direcció a la ciutat.

El sinistre ha tingut lloc a les 7:21h en el punt quilomètric 44,8 en direcció Girona on s'hi estan produït obres quan, per causes que es desconeixen, els quatre cotxes han topat per encalçament. Fins allà s'hi han dirigit diverses unitats dels Mossos d'Esquadra que han procedit a tallar la via juntament amb tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Pel que fa al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha informat que hi ha quatre persones implicades, tres d'elles ferides menys greus i un ferit crític. Han estat traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona.

La carretera, que s'ha hagut de tallar, ha generat congestions de trànsit importants en ambdós sentits de fins a vuit quilòmetres. A les 9:16h les retencions entre Palol de Revardit i Banyoles s'ha permès la obertura d'un carril mentre que en el tram comprès entre Porqueres i Banyoles en sentit Girona es fan desviaments cap a la ciutat.

Les incidències de circulació han quedat resoltes a dos quarts d'onze del matí.