Banyoles es marca el repte de fer mil voltes a l’Estany per la Marató de TV3

Diumenge una trentena d’entitats esportives, socials i culturals organitzaran diferents activitats

L’Ajuntament de Banyoles (Pla de l'Estany), amb el suport de diferents entitats esportives, socials i culturals de la ciutat, s’ha marcat com a repte fer mil voltes a l’Estany aquest diumenge per col·laborar amb La Marató de TV3. Durant tot el matí s’han organitzat activitats al costat de l’Estany per dinamitzar la jornada.

Les activitats es faran aquest diumenge entre les 9 del matí i les 2 del migdia. La regidora de Benestar Social, Ester Busquets, ha explicat que “una de les activitats que més fem els banyolins i banyolines és fer la volta a l’Estany i per aquest diumenge ens hem plantejat el repte de fer entre tots i totes 1.000 voltes”. Per a fer-ho, les persones participants hauran de comprar un dorsal solidari i els diners que es recullin es destinaran a La Marató de TV3. Els dorsals es podran comprar el mateix diumenge o bé a través dels clubs esportius participants en les activitats.

A més, i per dinamitzar la jornada, de les 9 a les 11 del matí es faran activitats esportives dirigides a càrrec de l’Institut d’Educació Secundària Pere Alsius, el Gimnàs Triops i la Fundació Estany. A partir de les 11 del matí, hi haurà actuacions musicals i de dansa amb Afro Jembé, el Cor Kumbalawe, la Coral Veus de l’Estany, l’Esbart Dansaire Fontcoberta, l’Escola de Ballet Clàssic Concepció Gratacós i l’Escola Municipal de Música.

Totes les activitats i també la dinamització de la matinal de voltes a l’Estany es faran a l’esplanada entre els Banys Vells i el Club Natació Banyoles.

Ester Busquets ha volgut agrair la col·laboració de totes les entitats que “un any més han tornat a sumar esforços per recollir fons per La Marató de TV3”. Les activitats compten amb el suport de Fundació Mas Casadevall, Fundació Estany, Creu Roja Pla de l’Estany, AECC Catalunya Contra el Càncer, Càritas-Obrador, UEC Can Cuní, Noves Ales Reeixir, Oncolliga, Creu Roja Pla de l’Estany, Consell Esportiu del Pla de l’Estany, Club Esportiu Banyoles, Junts i Endavant, Club Natació Banyoles, Club Ciclista Banyoles, Gimnàs Triops, Club Bàsquet Banyoles, Club Patinatge Artístic Banyoles, Centre Excursionista de Banyoles, Hoquei Banyoles, Club Handbol Banyoles, INS Josep Brugulat, INS Pere Alsius, Afro Jembé, Cor Kumbalawe, Coral Veus de l’Estany, Esbart Dansaire Fontcoberta, Escola de Ballet Clàssic Concepció Gratacós, Escola Municipal de Música de Banyoles i Consell Comarcal del Pla de l’Estany.