Ingressa a presó l'autor dos robatoris en dues botigues de Palamós

En un va robar a la botiguera i en l'altre a una clienta

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de la Bisbal van detenir, el dia 30 de novembre a Palamós (Baix Empordà), un home de 31 anys com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

Els fets es remunten al passat dia 30 de novembre quan es van produir dos robatoris, un d’ells amb intimidació i l’altre amb violència, a dos establiments ubicats a pocs metres de distància l'un de l’altre i en pocs minuts de diferència.

El primer dels fets va succeir pels volts de les 11:25h, quan un home, amb el l’excusa de comprar va demanar a la responsable 20 euros i en negar-se va saltar al taulell traspassant la zona privada i intimidant a la responsable. En aquell moment va entrar un client, i per aquest fet, el lladre va abandonar el lloc, sense poder sostreure res.

Seguidament, els mossos van tenir coneixement d’un segon robatori en un establiment situat a escassos metres, on un home s’hauria apropat a una clienta i li hauria estirat el  moneder amb violència, quan es disposava a pagar. Tot i la resistència que va posar la víctima, per evitar el robatori, el lladre va aconseguir emportar-se el moneder.

Arran d’aquests fets i gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos de la unitat d’investigació de la Bisbal i van començar les gestions per identificar i localitzar el presumpte autor dels fets. La policia va iniciar la recerca per la població i van detenir al presumpte autor per un delicte de robatori amb intimidació i un delicte de robatori amb violència.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 2 de desembre a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual en va decretar l’ingrés a presó.