Cuevillas i el treballador del restaurant de Girona es disculpen per la picabaralla a Twitter

El diputat lamenta haver fet la piulada crític i l'empleat diu que va respondre "en calent"

Pipa de la pau entre el diputat Jaume Alonso-Cuevillas i l'empleat del restaurant Mimolet de Girona després que el polític de JxCAT ha estat el primer en donar el pas i demanar disculpes per la crítica a l'establiment que havia proferit a través de Twitter.

Cuevillas ha demanat perdó per "haver provocat una polèmica" va iniciar "amb una piulada que no hauria d'haver publicat". El diputat català també diu que va gaudir d'un "agradable àpat" i que "de cap manera havia de convertir-se en una baralla pública amb un dels seus empleats" de qui diu "lamentar" les seves "desqualificacions gratuïtes" al assenyalar-lo dient que s'havia "begut una ampolla de vi" tot sol i acusar-lo de forma vetllada de ser un alcohòlic. Tanmateix, Cuevillas diu "assumir" que va ser ell qui hauria d'haver estat més "prudent i responsable".

Finalment el membre de Junts diu que tornarà al Mimolet i gaudirà dels seus serveis com ha "fet sempre, amb estima i generositat". El treballador, per la seva banda, li ha agraït les disculpes i ha confessat que la seva resposta va ser "en calent", demanant perdó per "les formes" amb les quals es va expressar. L'empleat de sala diu que ho hauria d'haver "gestionat millor" i que treballa per "fer feliç a la gent".

Les reaccions posteriors a les xarxes han estat retrobament entre els usuaris malgrat alguns seguien fent retrets a ambdós per l'exabrupte que han protagonitzat les darreres hores.