Cuevillas critica un restaurant de Girona i del local l'assenyalen per beure's una ampolla de vi ell sol

La picabaralla a Twitter ha acabat amb el parlamentari esborrant la piulada

Picabaralla a les xarxes que ha tingut les darreres hores com a protagonistes un empleat del restaurant el Mimolet de Girona i el diputat Joan Alonso-Cuevillas (JxCAT) que s'han engrescat en una intercanvi de piulades a Twitter després que l'advocat va denunciar la seva mala experiència a l'establiment situat al Barri Vell.

Cuevillas va penjar aquesta setmana un comentari a la xarxa social on lloava la qualitat del menjar, qualificant-la "d'excepcional" però queixant-se del que el preu era desproporcionat (275 euros per a tres comensals segons ha assenyalat una persona suposadament present a l'àpat). El diputat també es va queixar del servei rebut per part del personal, més concretament d'una noia.

Amb tot, un empleat de sala va voler rebatre a Cuevillas i el va acusar d'haver-se begut "una ampolla de vi" ell sol i, a més, de voler "marxar sense pagar". No content amb això el va titllar de "prepotent" i li va prohibir tornar al local.

Les reaccions a les xarxes no s'han fet esperar i les crítiques s'han dirigit en ambdues direccions, alguns assenyalant a Cuevillas per la piulada al considerar que no té dret a queixar-se del tracte rebut i d'altres cap a l'empleat al creure que no hauria de rebel·lar què ha consumit dins el restaurant.

Aquest matí Cuevillas ja havia eliminat la publicació mentre que l'empleat la manté.