Investiguen l'aparició d'un home mort en una carretera a Vilademuls

Un cotxe el va atropellar però se sospita que podria haver perdut la vida abans

Agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra de Girona estan treballant en un succés que va tenir lloc ahir a Vilademuls (Alt Empordà) on va aparèixer el cos sense vida d'un home de 43 anys a la carretera GIV-554.

Els fets van tenir lloc a les 6:50h quan un conductor va alertar mitjançant una trucada al 112 que havia atropellat a una persona metre circulava per la carretera. Fins allà s'hi va apropar una patrulla dels Mossos d'Esquadra de Trànsit de Girona, juntament amb dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Un cop allí van observar com la víctima era morta i el conductor els va narrar que s'havia trobat amb el cos estirat a la calçada i com no va poder fer res per esquivar-lo, passant-li pel damunt. En el seu vehicle no s'observava cap marca d'impacte ni tampoc hi havia senyal de frenada al terra.

Ara un forense haurà de determinar si l'home va morir fruit de l'atropellament o bé si ja havia perdut la vida prèviament a l'accident.