La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols recupera els Premis Cambra

S'ha premiat les empreses que han destacat en el sector del turisme

La Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Sant Feliu de Guíxols va recuperar ahir en un acte a l'hotel S'agaró els Premis Cambra. Ha distingit en aquesta ocasió, empreses que han destacat dins les categories d’inversió turística, dinamisme comercial, tradició turística, tradició comercial, desenvolupament sostenible, projecte social, sostenibilitat turística i dinamisme internacional. En definitiva, a aquelles empreses de la seva demarcació que s'han distingit dins dels sectors del Comerç, la Indústria, el Turisme i els Serveis.

La Cambra de Comerç de Sant Feliu va instaurar aquests premis el 1988 per reconèixer el dinamisme i l'antiguitat o trajectòria dels establiments que operen als sectors del comerç, la indústria, el turisme, els serveis i el comerç exterior.

El Premi a la inversió turística ha estat per l'empresa Pola Giverola Resort de Tossa de Mar. Per al dinamisme comercial, a l'empresa Blaudeblaus de Tossa de Mar. El Premi a la tradició turística, pel restaurant Can Pou de Vidreres. El Premi a la tradició comercial s’ha lliurat a l'empresa Teixits Arxer de Sant Feliu de Guíxols. El Premi al desenvolupament sostenible, per l'empresa La Santa Market de Santa Cristina d’Aro. El Premi al projecte social ha estat per la Fundació Eurofirms de Cassà de la Selva. El Premi a la sostenibilitat turística, a l'empresa Goetten Apartamentos de Platja d'Aro. I el Premi al dinamisme internacional s’ha lliurat a l'empresa Globalimar Europa de Tossa de Mar.

Els guardons han estat atorgats pels diferents alcaldes de cadascun dels municipis que representa la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols són Tossa de Mar, Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Vidreres i Sant Feliu de Guíxols.

Després s’ha obert una tertúlia sota el títol "El valor del talent a les empreses" moderada pel periodista Josep Puigbó. Els ponents han estat el Albert Corbella, National Leader de Selection by Eurofirms, juntament amb el Xavier Albertí, propietari de l'empresa La Selva de Campllong.