Rebenta la porta de vidre d'una cafeteria de Girona amb un carretó de supermercat i entra a robar

L'home, de 48 anys, ho havia intentat prèviament en una sabateria

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van procedir al llarg d'ahir a la detenció d'un home, de 48 anys i veí de la ciutat, acusat d'un presumpte robatori amb força en un establiment de Girona.

Els fets van tenir lloc pels voltants la 1:15h quan es va rebre un avís al 112 d'una persona que havia vist com un home estava donant cops contra l'aparador d'una sabateria amb un carretó de la compra de supermercat al carrer Nou, sense aconseguir trencar-lo.

Moments més tard, quan els agents ja es dirigien cap allà, van rebre la notificació que s'havia disparat una alarma en un altre local proper, més concretament en una cafeteria a l'avinguda de Sant Francesc. Un cop allà van veure com l'home havia aconseguit esbotzar part de la porta de vidre per tal d'accedir a l'interior i cometre un robatori.

Posteriorment, quan van tenir accés a la càmera de seguretat de l'establiment el van poder identificar i localitzar una hora més tard en una plaça propera al Mercat del Lleó. Els Mossos van observar com duia al damunt un telèfon mòbil que havia robat a la cafeteria.

Per tot això, l'home va quedar arrestat.