Palafrugell encendrà els llums de Nadal el proper 2 de desembre

Es repartirà un bol de sopa entre tots els assistents

Palafrugell (Baix Empordà) el proper divendres 2 de desembre farà el tradicional acte d’encesa de llums que dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal. L’acte tindrà lloc a les set de la tarda a plaça Nova on, com els anys anteriors, s’instal·larà un arbre de sis metres d’altura.

Aquest any, d’altra banda, el voluntariat en serà el protagonista i per aquest motiu tres persones voluntàries vinculades a tres entitats de la vila serà les encarregades d’encendre l’enllumenat i donar el tret de sortida a la campanya de Nadal a Palafrugell. L’enllumenat de Nadal s’obrirà cada dia al vespre, fins al 6 de gener de 2023. Àngela Piferrer, Paula Plaja i Ruth Gou seran aquestes tres persones; la primer vinculada a Càritas, mentre la segona i la tercera representaran a les generacions més joves, ja que es troba dins l’entitat dels Trompats.

Durant l’acte a plaça Nova, se servirà un bol d’escudella al públic assistent. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola d’hostaleria de l’Institut Baix Empordà, que són els encarregats de preparar aquest plat tan típic d’aquestes dates. Amb aquesta participació, l’INS Baix Empordà dóna visibilitat a la tasca que porten a terme els alumnes de l’Escola durant el seu procés de formació.

Segons l’alcalde del municipi, Joan Vigas, “treballem perquè sigui un enllumenat atractiu de cara al comerç i se centri els carrers i espais que seran més concorreguts durant l’època nadalenca sense deixar de banda els barris més perifèrics del municipi”.