Fins a 3.000 tasts gastronòmics a la cloenda del Blanes Arran de Mar

L'activitat es va celebrar al Mercat de Mas Enlaire

Blanes (Selva) va cloure dissabte una edició del Blanes Arran de Mar amb la celebració d'un tast on es van repartir 3.000 tapes al Mercat de Mas Enlaire, posant punt i final a la celebració d'aquest certamen on es va difondre la transformació del recinte amb la reobertura de parades.

La festa va donar inici a le set de la tarda amb una cercavila encapçalada per la Colla de Diables Sa Forcanera i la Colla Gegantera de Blanes. Van sortir plegats de la Plaça 11 de Setembre i, després d’un breu recorregut, van finalitzar la ruta a l’entrada principal del Mercat d’Abastaments.

La segona part de la celebració es va allargar fins les onze de la nit, amb la Jornada Gastronòmica que també va comptar amb la participació d'empreses i establiments externs al mercat. Els visitants hi van poder trobar tapes preparades per xarcuteries i peixateries fins a parades que vénen llegums seques, passant per fruits secs, carns selectes i formatges, entre d’altres.

Per completar l’oferta alimentària es va comptar amb la col·laboració de Cervesa Marina, Cava Laviret, Cava Ses Vernes, Vinàlium, El Cep i els tastets que també va confeccionar l’establiment gastronòmic La Balma. La mostra va oferir aquests tasts a preus que anaven des d'un euro a tres euros.

Pel que fa a les parades del Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire que van participar en la Jornada Gastronòmica van ser: Llegums Cuites Caparrós, Cafeteria Mercat, Carns Selectes Loli, Carnisseria-Polleria-Tocineria Albert, La Flor de Azahar: Drogueria & Espècies i Fruits Secs; Llaminadures Anna; Polleria-Hamburgueseria Mari Ángeles, Xarcuteria i Formatgeria Dolores Jiménez, Tribu Natura, Margarita Xarcuteria, Josep Bassols Carnisseria-Xarcuteria, Peixateria Rafel i Carmen, i Peixateria Roca Vidal.

Tot plegat es va completar amb una exposició de fotografies antigues de Blanes, la música en viu a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, així com l’animació d’un disc-joquei.