Figueres programa una trentena d'activitats per aquest Nadal

L'encesa de llums serà el 25 de novembre a la plaça de la Font Lluminosa

Més d'una trentena d'activitats formen part del "Viu el Nadal a Figueres", que s'ha presentat aquest matí. Enguany, sense restriccions ni limitacions d'aforaments que van marcar les dues anteriors edicions. Durant els dies de Nadal els figuerencs podran gaudir d'activitats, tallers, espectacles i moltes sorpreses.  D'entre elles en destaca l'encesa de llums de Nadal que tindrà lloc divendres, 25 de novembre, a les 18.30h a la plaça de la Font Lluminosa.

El mercat de Nadal, situat a la Rambla, estarà format per 16 expositors i es podrà visitar del 25 de novembre fins el 24 de desembre. Com a novetat, cada dia, a partir de les 18.30h hi haurà un espectacle de llums i so.

Durant els dies 8, 9 i 10 de desembre, al Teatre El Jardí hi haurà un mapping, aquest any amb la temàtica principal d'Alícia al país de les Meravelles. No faltaran activitats com el tió de Nadal (el dia 24 a la plaça de l'Ajuntament) i l'home dels Nassos (el dia 31 de desembre).

Els dies 2 i 3 de gener els nens i nenes podran portar les cartes al campament reial que se situarà a la plaça de Sant Pere, i el dia 5 de gener tindrà lloc la nit més màgica de l'any amb la gran Cavalcada de Reis pels carrers de la ciutat.

A banda d'aquestes activitats principals, n'hi haurà moltes més, com en Fumera, el concurs de fanalets, tallers i activitats als barris, visites guiades, entre d'altres. L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que "els figuerencs podran gaudir d'un Nadal únic, ple d'activitats a la ciutat, un Nadal familiar que alhora pretén dinamitzar la ciutat a nivell comercial, cultural i turístic. La ciutat bullirà i serà més dinàmica que mai".

Per la seva banda, la regidora de Fires i Festes, Ester Marcos, ha ressaltat que "les activitats nadalenques preparades per aquests dies portaran la màgia pels més menuts i pels més grans amb la trentena d'activitats que hem organitzat. A més a més,  pels carrers de la ciutat hi haurà moltes sorpreses".