L'Espai Gironès arrencarà la temporada de Nadal amb l'encesa de llums i un concert el 18 de novembre

L'acte tindrà lloc a la Plaça del Foc

El centre comercial Espai Gironès de Salt estrenarà la temporada nadalenca aquest 18 de novembre, a les 18:00h, amb el tradicional acte d’encesa de llums que decoraran les instal·lacions. Es comptarà amb una actuació del grup acústic gironí Caravan Blues, que oferiran cançons nadalenques, entre altres incloses al seu repertori de música d’estil jazz, soul, blues i clàssics del pop.

La seva música viatja pels sons del blues (Muddy Waters, Gary Moore, Ray Charles, Etta James, Eric Clapton o Beth Hart i dels clàssics del pop com ara Pink Floyd, Supertramp, Tina Turner, Patti Smith, Bob Dylan, Bonnie Tyler, Peter Frampton, entre d'altres.  L’acte, que és gratuït i obert a tothom, es durà a terme a la planta principal del centre comercial, a la Plaça del Foc.

A partir de divendres les instal·lacions de l’Espai Gironès lluiran la decoració de Nadal, que il·luminarà tots els racons del Centre Comercial amb lluminària LED. Aquesta mesura, que ja es va implementar fa uns anys, aposta per a l’estalvi energètic i per minimitzar al màxim la despesa econòmica, sense perdre l’essència d’aquestes festes i la dinamització dins del centre comercial. Els últims anys també, l’Espai Gironès ha acompanyat la tradicional encesa de llums amb actuacions musicals.

Amb aquest tipus d’esdeveniments el centre comercial vol oferir, una vegada més, als seus visitants la seva vessant d’oci, de cultura i de compromís amb el territori i retornar la confiança amb el centre.  
A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.