El 'Mams' convida els seus clients a sopar si el Barça arriba a la final

Els actors Carles Xuriguera i Rafel Faixedas confien en una remuntada

El celler – restaurant Mams, espai gastroanímic, d’Arbúcies convidarà demà a sopar els clients si el Barça passa a la final de la Champions a Wembley. Els actors Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, juntament amb el cuiner Raül Cuadras, preparen un sopar especial “remuntada” que es podrà degustar per 20 euros –amb begudes i postres inclosos-. Les places per sopar són limitades i tindran preferència les persones que van assistir al partit d’anada, és a dir, els que van “patir” el 4-0 al Mams.

El menú “remuntada” consistirà en patates braves, assortit de “pinxus”, taula de Mams Pizza, postres sorpresa, vi i cava, cafè i gintònic de la victòria. Un dels responsables de l’establiment, Rafel Faixedas, ha explicat que el sopar de demà vol ser “un agraïment a les persones que la setmana passada van seguir i van patir el partit amb nosaltres”. Faixedas ha afegit que “volem recordar junts aquest partit que estem segurs serà especial per la remuntada del Barça”.

Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, juntament amb el cuiner Raül Cuadras, van impulsar a Arbúcies el primer celler - restaurant de Catalunya on el 100% dels vins que s’ofereixen són catalans. El van batejar amb el nom de Mams, espai gastroanímic. És un restaurant de tapes combinat amb un celler i que també té un espai dedicat al menjar per emportar, elaborat a la seva cuina.

L’oferta gastronòmica de Mams vol ser una cuina “senzilla i d’arrel” i, segons el cuiner Raül Cuadras, amb les noves tècniques “busquem aplicar conceptes més moderns per millorar cada elaboració, tenint en compte que la qualitat i el gust dels productes han de ser el més important del resultat final”. La resta de socis de Mams, són la Irene Forts i en Carles Planchart, membre de l’staff tècnic del primer equip del Barça.
 
La idea de crear el Mams, espai gastroanímic, neix a principis de l’any passat gràcies a l’afició dels dos actors pel menjar i beure i a la complicitat de Cuadras, que és professor de l’Escola d’Hostaleria de Girona i que va iniciar el seu aprenentatge professional a l’Escola d’Hostaleria de Sant Narcís, de Girona, on actualment exerceix com a professor.