Sense rastre del mosso desaparegut divendres passat

David Piella fou vist per darrera vegada a la Canya

Els Mossos d'Esquadra, els Bombers i els Agents Rurals segueixen buscant a David Piella, un agent del cos de policia que va desaparèixer aquest divendres de la Canya, on resideix. Piella té 34 anys i va marxar de casa seva deixant una nota a la seva família, que no té cap notícia d'ell des de divendres.

El divendres les tasques de recerca van començar als municipis més propers de la seva residència, entre la Vall de Bianya i Sant Joan les Fonts però segons informa el diari El Punt Avui, com a punt de referència orientatiu es va mirar el sistemba 3G del seu mòbil i es va comprovar que les coordenades corresponen a una zona compresa entre Lladó i Beuda, a prop de la Mare de Déu del Mont i de la carretera GIP-5237.

L'agent David Piella treballava fins fa poc a la comissaria dels Mossos d'Esquadra d'Olot, tot i que des de fa un temps estava de baixa per motius psicològics. Segons els cossos de seguretat, al llarg de les últimes hores s'han restrejat nombrosos municipis i zones com el pantà de Boadella, Ripoll, Campdevànol, Albanyà o Sant Llorenç de la Muga, gràcies a la col·laboració de diferents equips, entre els quals els GRAE, especialitzats en la recerca de persones en espais de difícil accés. De moment, però, no hi ha cap novetat de Piella.


Aquesta informació ha estat elaborada per Olot Televisió.