Busquen un mosso d'esquadra que porta 30 hores desaparegut

Diverses dotacions treballen en aquest dispositiu de recerca

Els Mossos d'Esquadra amb l'ajuda dels Bombers i els Agents Rurals estan buscant a un agent dels mossos que hauria desaparegut per la zona del Baix Empordà o la Garrotxa. Els mossos no han volgut donar la identitat de l'agent però han especificat que es tracta d'una persona jove. Segons s'ha pogut saber, es tracta d'un agent d'Olot, que porta més de 30 hores desaparegut i que hauria deixat una nota abans de marxar.

Els seus familiars van donar l'avís, presentant una denúncia de desaparició aquest divendres a primera hora de la tarda, quan l'agent no es va presentar a dinar a casa seva tal i com havia promès. Les primeres informacions apuntarien a que el jove hauria agafat el seu cotxe.

Des d'ahir, divendres, els agents han estat buscant-lo per zones urbanes, boscoses i per les carreteres de l'Alt Empordà, el Baix Empordà, la Garrotxa i la capital de la Selva, Santa Coloma de Farners. Els agents que formen part del cos de Trànsit ja disposen de la matrícula del cotxe del desaparegut. De moment, la recerca no ha donat resultat.