La Jonquera destinarà 200.000 euros per subvencionar la rehabilitació de façanes

S'hi podran acollir una trentena de veïns

L'Ajuntament de la Jonquera (Alt Empordà) ha aprovat aquesta setmana, la resolució de la tercera convocatòria de subvencions per a la rehabilitació de les façanes del municipi que atorgarà un total de 200.000 euros entre una trentena de veïns.

En aquest sentit, els veïns podran obtenir un ajut de fins al 83,27% del cost de les obres. "Celebrem l’acollida de la tercera convocatòria de subvencions per a la rehabilitació de les façanes de la vila. Conjuntament, avancem en el camí per a transformar la imatge i els serveis de casa nostra i fer-la més acollidora pels veïns i més atractiva pels visitants", afirma l’alcaldessa Sònia Martínez.

A finals del mes de març, l’Ajuntament de La Jonquera va posar en marxa la tercera convocatòria de subvencions per a la rehabilitació de les façanes del municipi, amb la voluntat de continuar millorant la imatge del poble i després de la bona acollida de les dues primeres convocatòries.

Aquest cop, el consistori jonquerenc va fer una forta inversió en la partida pressupostària destinant un total de 200.000 euros i va ampliar l’àrea d’actuació. En concret, hi van poder optar les persones propietàries d’immobles situats als carrers Cantallops, de la Torre, del Rec, Rocaberti, Sant Miquel, Vell, Vidre, Roc de Miradones i Plaça Nova, així com les persones propietàries d’immobles amb façanes que donessin al riu Llobregat situats al carrer Major, entre els números 57 i 135.