Expulsats set estrangers que acumulaven 92 detencions

Els agents els van traslladar a la frontera entre el Marroc i Ceuta on van ser entregats a la policia marroquí

La policia espanyola va expulsar el passat 17 d'abril set marroquins que residien a Girona, Salt (Gironès) i a Palafrugell (Baix Empordà) i que acumulaven 92 detencions. Els agents els van detenir i es va traslladar en tres vehicles policials a Bab Sebta, a la frontera entre el Marroc i Ceuta, on van ser entregats a la policia marroquí. Tots ells tenien un llarg historial de detencions policials. La majoria eren considerats reincidents en les seves accions delictives i acumulaven un total de 92 detencions realitzades pels cossos policials.

Els detinguts i expulsats són Ahmida D. de 48 anys, El Houssaine E. de 24 anys, Ayoub El H. de 21 anys, Khalid B. de 44 anys, Hicham El H. de 26 anys, Mohamed B. de 26 anys i Khalid I. de 29 anys. Sis d'ells residien a Girona i Salt i un a Palafrugell.


L'autoritat judicial ha hagut de donar prèviament la seva autorització en totes les causes obertes que tenien i s'han necessitat més de dos mesos fins a aconseguir tota la documentació necessària per a la seva expulsió.

Amb aquestes són ja 31 les expulsions dutes a terme aquest 2013 pel grup operatiu d'estrangers de la comissaria de la policia espanyola de Girona.