Els zombis trepitjaran Girona la nit del 31 d'octubre

La ciutat acull una nova edició de la Zombie Walk dins el marc del festival Acocollona't

Els zombis tornaran a envair Girona amb la celebració de l’onzena edició de la Zombie Walk el proper 31 d'octubre. La cercavila més terrorífica de la ciutat és la primera acció prèvia al Festival de Cinema Fantàstic i de Terror, Acocollona’t que se celebrarà del 2 al 10 de desembre.

Enmig de la festa major de Girona, el proper dilluns la plaça del Vi serà l’inici de les activitats relacionades amb la Zombie Walk. A partir de les tres de la tarda  tindrà lloc el taller de maquillatge per a tots els públics amb la presència de mitja dotzena de maquilladores professionals. El taller finalitzarà a les sis de la tarda, moment en el que es donaran les indicacions a seguir durant la cercavila que donarà el tret de sortida a les set de la tarda.

En paral·lel al taller de maquillatge i a la Zombie Walk hi haurà diversos concursos. D’una banda, els que premiaran els millors maquillatges - individual, en grup i també infantil (de 0 a 10 anys)-. A més, també se celebrarà el mític concurs  de Mad Face i Screamgirl, en els que es buscaran el noi amb la cara més esperpèntica i la noia amb el crit més aterrador, respectivament. Els concursos i l’entrega de premis començaran un cop finalitzada la marxa zombi, al voltant de les deu de la nit.

Com és habitual, la Zombie Walk és una de les activitats prèvies a la celebració de l’Acocollonat, el Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Girona que se celebrarà del 2 al 10 de desembre.

L’edició del 2022 es presenta sense les restriccions viscudes en els dos anys anteriors a causa de la pandèmia. En aquest context de normalitat es recuperarà la col·laboració amb els diferents espais culturals de la ciutat i es faran noves activitats que es presentaran en els propers dies, conjuntament amb tota la programació.