Caldes de Malavella acorda congelar les taxes pel 2023

La proposta s’ha aprovat en una sessió plenària extraordinària

L'Ajuntament de Caldes de Malavella (Selva) ha aprovat aquest dijous durant la celebració d'un ple extraordinari les modificacions de les ordenances fiscals per l’any 2023. Per l’exercici vinent no es fa cap increment a les taxes, si bé s’han aprovat modificacions en el redactat per fer les taxes adaptades a la legislació vigent i a necessitats sorgides.

L’alcalde, Salvador Balliu ha explicat que “pel 2023 es presenten unes ordenances més acurades, tenint en compte les modificacions en el redactat que també s’adapten a situacions que han anat sorgint.” Amb tot afegeix que, “les ordenances segueixen la línia de treball dels darrers exercicis que passa per estar al costat dels caldencs i caldenques”.

A banda també s’han aprovat modificacions de crèdit relatives a ajudes humanitàries a gent de Caldes, entre d’altres. També s’ha aprovat concedir medalles meritòries a diferents agents de la Policia Local per serveis prestats en un incendi en un habitatge del municipi així com relatives a la trajectòria de diferents agents. Aquestes condecoracions s’entregaran el proper 19 de novembre al matí en la Diada de la Policia Local.