Clàudia Piella, guanyadora del viatge sorpresa de l'aplicació Garrotxa Approp

La funció és fomentar el consum local i de proximitat a la comarca

El Garrotxa Approp, l’app de foment del consum local i de proximitat de la Garrotxa que ja compta amb més de 8.000 usuaris, segueix creixent al ritme de les campanyes i promocions. En el darrer mes de setembre es va premiar a una afortunada jove usuària de l’app, la Clàudia Piella, amb un viatge a una ciutat europea sorpresa per a dues persones. La Clàudia i el seu acompanyant gaudiran de tres dies a Praga de la mà del Garrotxa Approp. Aquesta acció ha comportat un augment de més de 300 usuaris nous a l’app, dels quals un 33% són joves entre 18 i 25 anys, suposant un increment del 22,6% respecte al total d’usuaris d’aquesta franja d’edat que hi havia a l’app prèviament.

Durant el setembre també s’ha premiat el propper del mes del Garrotxa Approp, un premi de 20 euros per gastar a través de la plataforma que es reparteix cada mes i que es lliura a la persona que més vegades utilitza l’app. El mes de setembre s’ha premiat al setè proper amb 20 euros i encara se’n repartiran tres més abans d’acabar l’any.

Paral·lelament i fins al 27 de novembre, segueix activa la campanya “Ser d’Olot té premi” a través de la qual es regalen 1.500 vals de 30 euros (un per usuari) a aquells olotins i olotines que comprin combinant dues categories d’establiments del Garrotxa Approp pel valor de 30 euros. Automàticament, els apareix una guardiola nova amb 30 euros més que poden utilitzar per comprar en establiments adherits de la ciutat. Aquesta campanya, que es va iniciar el passat 12 de setembre, ja ha premiat a 654 usuaris, que tenen fins al 27 de novembre per gastar els 30 euros de premi.

En els propers mesos continuaran les campanyes i promocions que estan popularitzant l’aplicació del consum local de la Garrotxa. Aviat es publicaran més detalls de les futures iniciatives que es podran trobar al web garrotxaapprop.cat. El mateix tipus d’informació i altres continguts exclusius es poden consultar al perfil d’Instagram del projecte @garrotxa.approp.

Actualment el projecte ja compta amb més de 90 establiments, ha facturat més de 70.600 vendes i ha fet circular 3.550.000 euros en compres. En total s’han regalat més de 1.200 vals per un valor total de gairebé 92.000 euros

El projecte Garrotxa Approp és un projecte col·laboració entre diverses entitats del territori com l’Associació de Comerciants d’Olot, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Turisme Garrotxa, el Mercat d’Olot, l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa i DinàmiG.