'La Pàmpols i les llegendes de Girona' arriben el 2 de novembre al Parc del Migdia

La cantata està composada per Albert Gumí

Alumnes i professors de l'Escola Municipal de Música interpretaran la cantata de "La Pàmpols i les llegendes de Girona" al Parc del Migdia durant la celebració de les Fires de Sant Narcís. Aquesta obra està composada per Albert Gumí en motiu de la celebració del 25è aniversari de l'equipament cultural.

L'espectacle s'inspira en el personatge de la Pàmpols, creat per l'artista Mariona Ginès, que alhora és l'encarregada de la direcció escènica i la producció. La cantata explica la història de tres infants gironins durant el confinament que, amb l'ajuda de la seva anciana veïna, descobreixen diferents personatges de les llegendes de Girona. Aquest personatge va ser ideat en plena pandèmia per retre homenatge a la gent gran que van patir solitud i por durant aquells anys amb la covid-19.

L'espectacle s'interpretarà a dos quarts de set de la tarda del proper 2 de novembre al Parc del Migdia. Mentrestant el Nan, construït per Nuxu Perpinyà, es pot visitar a la botiga La Pura, situat al carrer del Nord 13 en horari comercial.