El comitè de personal de Figueres denuncia l'estat ''insalubre'' de Can Sagrera

L'Ajuntament té previst millorar la coberta i els vestidors de l'equipament

El comitè i la junta de personal de l'Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) denuncien en un comunicat "l'estat deplorable" de les instal·lacions municipals de Can Sagrera, que s'utilitzen com a magatzem i vestidor del personal de la brigada.

Els treballadors afirmen que les pluges de les últimes setmanes han deixat al descobert la situació i asseguren que l'espai "no només és insalubre, sinó que atempta contra els principis bàsics de seguretat en el treball". A més, asseguren que ho van posar en coneixement dels responsables municipals a finals de setembre i que "a data d'avui, ningú ha rebut cap resposta".

En relació a aquest equipament, precisament l'Ajuntament va aprovar definitivament al juny el projecte de reposició i millora la coberta i els vestidors de l'espai, construït l'any 1965. Està previst que les obres es facin en dues fases i estan pressupostades en uns 440.000 euros.

L'equipament de Can Sagrera, ubicat al Passeig del Cementiri 19, va ser construït el 1965 i compta amb una coberta amb plaques de fibrociment que no compleixen la normativa actual, per la qual cosa serà reformada, de la mateixa manera amb els vestuaris que han quedat obsolets. Aquest és un edifici que en l'actualitat utilitza la brigada municipal per a emmagatzemar material i vehicles.