La veïna de Blanes, Mar Robles, guanya el concurs de models de l’Espai Gironès

La família Santos Ortiz de Girona ha estat la guanyadora del càsting de famílies

Mar Robles, de 16 anys i veïna de Blanes (Selva), ha estat la guanyadora de la Setmana de la Moda de l’Espai Gironès i la família Santos Ortiz de Girona la guanyadora del càsting de famílies.

El premi per a la guanyadora del concurs de models és un contracte de representació amb l’agència de models Towanda Models i un book de fotografies amb el prestigiós fotògraf de moda Sergi Jasanada; cursos de formació amb Towanda Models; i un cap de setmana d’allotjament a l’Hotel Royal Passeig de Gràcia, amb bitllets de TAV i esmorzar inclòs pel guanyador i un acompanyant.  
El premi per a la família guanyadora del Càsting de Families Reals que es va fer el 12 d’octubre ha estat una targeta regal de 200 euros.

Dissabte va tenir lloc l’entrega de premis juntament amb la segona desfilada, que va anar a càrrec de models professionals de la prestigiosa agència Towanda Models. Les dues desfilades d’enguany a la Fashion Espai, que han recuperat el format del 2019 i s’han fet a l’original passarel·la situada a les escales mecàniques del centre comercial, han estat un gran èxit. A les desfilades hi han participat els guanyadors de les dues últimes edicions, Ángel Geriach (2020) i Jonathan Acosta (2021). Aquest últim també ha estat l’encarregat de fer-li entrega del premi a la guanyadora Mar Robles.

Més de 250 persones s’han inscrit en aquesta edició als càstings per a la Fashion Espai, que s’ha celebrat del 5 al 15 d’octubre a l’Espai Gironès, i que ha acostat al públic les darreres tendències de la moda de tardor i hivern. Els càstings han anat adreçats a totes les persones a partir de 16 anys, sense límit de talles. Entre tots els participants s’ha sortejat una targeta regal de 200 euros, que es va entregar durant la primera desfilada a Ainhoa Leva, de Malgrat de Mar.

Sortejos i premis

Pel que fa als sortejos i premis, els guanyadors de vals de 150 euros en compres han estat per a Núria Torres, de Barcelona; Andres Àvila, de Girona; Xavier Pérez, de Girona; i Jéssica Garcia, de Girona. També han rebut premis de 50 euros en compres Antònia Caballero, de Salt (moda infantil); Yasmina El Khattabi, de Llagostera (ulleres); Anna Costa, de Gelida (moda masculina); Gina Sticlaru, de Girona (maquillatge); Mònica Esteban, de Girona (calçat); Marina Quirantes, de Manlleu (bosses); Ana Gui, de Salt (moda femenina);  i Àlex Rodríguez, d’Aiguaviva (roba esportiva).